Klanten recensies

Steigerhoutwerk biedt op deze pagina klanten de gelegenheid te laten weten hoe tevreden ze zijn met ons vakwerk, onder het motto:

Bent u tevreden vertel het hier, bent u ontevreden vertel het ons!

Let op: Uw recentie wordt pas geplaatst NA goedkeuring door de beheerder van de website.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review
Average rating:  
 3 reviews
by Marinus on Blank Business Name
G-E-W-E-L-D-I-G

Hoi Ynte,Afgelopen zaterdag waren we een beetje gehaast door ons verlate aankomst en voelden we ons ietwat schuldig en wilden niet nog meer van je tijd afnemen.Zodoende hebben we de meubels terplekke niet uitgebreid bekeken en je niet onze lof en bewondering laten weten.Maar, we vinden ze G-E-W-E-L-D-I-G!!Wat een vakmanschap en mooie kwaliteit.Kortom, we zijn er super blij mee!!Met hartelijke groetIrene en Marinus

by Gerard van den Top on Blank Business Name
Levering nieuw steigerhouten meubels

Ynte levert professioneel vakkundig afgewerkte steigerhouten meubels. Zijn keuze vooraf het hout te drogen is uniek. Bijzonder netjes afgewerkt ook de schroeven zijn symetrisch afgewerkt. Levering volgens afspraak en zijn volledig volgens onze gemaakte afspraken gemaakt. Wij kunnen deze timmerman van harte aanbevelen.

diverse meubels

We zijn erg tevreden met de diverse meubels die Steigerhoutwerk voor ons heeft gemaakt. De meubels zijn netjes afgewerkt en zijn van goede kwaliteit. Een echte aanrader.